top of page

Vår Vision

Sisjö gör varje dag godare

VÄRDEORD

Passionerade

Vi är sanna matutvecklare som älskar att skapa nya koncept och ta fram de goda smakerna till matlagning. Kreativitet och lust går som en röd tråd genom företaget.

 

Vi lever för våra kunder och produkter och tillsammans bygger vi en hållbar matkoncern med mycket smakglädje. Mer passion ger mersmak för alla.

Snittar med Örneborgs skagenröra och färsk rom på ett fat som står på ett stenbord
Stensåkars kantarellkorv och färska kantareller på ett stenbord

VÄRDEORD

Professionella

Ingenting sker av en slump. Vi är experter på att utveckla företag och produkter som är goda, säkra, hållbara och lönsamma. Vi bidrar med kunskap och nya insikter som driver utvecklingen framåt, för oss och våra kunder. Vi tar eget ansvar och levererar i alla lägen. Det är en förutsättning för att bygga professionella och ärliga relationer.

Våra värderingar

Vi är en god del av den svenska dagligvaruhandeln, storköks- och restaurangbranschen. Varje dag äter tiotusentals svenskar våra produkter. Det innebär ett stort ansvar. Vi ska leverera produkter som gillas, med god smak, är säkra och hållbara och köps om igen och igen över tid. Vår koncern bottnar i gemensamma värderingar och kan sammanfattas i våra värdeord. De berör oss som företag, våra medarbetare, samarbetspartners, leverantörer, kunder och slutkunder. Det är beviset och en påminnelse om att vi ska leva och verka som de vi är och vill vara

Text saying: Sinne för smak
sortiment-saserjpg.webp

Är ditt bolag vårt nästa?

Vi letar efter fler starka bolag till vår portfölj. Vill du bli vår samarbetspartner eller sälja till någon som förädlar bolag på bästa sätt?

bottom of page